Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

In calitate de consilier pentru dezvoltare personala, respect dreptul la intimitate al clientului si de aceea, toate sesiunile consiliere vor fi confidentiale, cu excepția cazului în care legea prevede altfel (clauza de confidentialitate nu se aplica in situatia in care un client declara intr-o sesiune de consiliere ca va face ceva care incalca legea si/sau va pune in pericol viata sa si/sau a altor persoane. In acest caz, voi fi obligata sa anunt autoritatile competente).

Nu voi face publice informatiile personale ale clientului si nici nu voi dezvalui statutul de client catre o terta parte fara un prealabiI acord scris din partea clientului.

Daca un client prezinta probleme care depasesc competentele de consiliere , acesta va fi indrumat catre un alt specialist.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 Ce date cu caracter personal colectam

Colectam numele si prenumele, adresa dvs. de e-mail, precum si numarul dvs. de telefon.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi utilizate doar în masura în care este strict necesar pentru initierea si mentinerea legaturii cu dvs., în scopul de a va raspunde la întrebari si de a asigura contactul în vederea unei programari.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucram datele cu caracter personal pe baza consimtamantului dvs.

Pastrarea datelor

Datele cu caracter personal vor fi pastrate  doar atat timp cat este necesar scopurilor prelucrarii conform cerintelor legale. În lipsa unor astfel de cerinte, perioada de pastrare a datelor dvs. nu va depasi 6 luni de la ultimul contact cu dvs.

Securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal

Masurile noastre de securitate, atat cele tehnice cat si cele organizatorice, protejeaza datele cu caracter personal ale dvs. Preocuparea pentru detectarea, investigarea si rezolvarea amenintarilor la adresa securitatii este permanenta.

Drepturile persoanelor vizate

În lipsa unor dispozitii legale care sa le circumstantieze, aveti urmatoarele drepturi în legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal: dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dvs. pe care le detinem; dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete; dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor dvs. cu caracter personal; dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor; dreptul la stergerea datelor dvs. cu caracter personal, în situatiile în care v-ati retras consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara legii; dreptul la portabilitatea datelor, ce va permite sa primiti o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dvs. sau sa le transmitem unei alte entitati indicate de dvs.

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea competenta privind protectia datelor din Romania (ANSPDCP), daca apreciati ca prelucrarea datelor personale ale dvs. încalca legile în vigoare.

Pentru orice solicitare, reclamatie, sugestie sau observatie în legatura cu protectia datelor cu caracter personal va rugam sa folositi adresa de e-mail : mihaelaanghel2023@gmail.com.