Disclaimer

Consilierea pentru dezvoltare personala este un proces de evolutie personala,  nu este un serviciu medical si nici nu se substituie  activitatii de consiliere psihologica sau psihoterapie.

In calitate de consilier, imi voi exercita profesia cu buna credinta si voi depune toate eforturile profesionale pentru a asigura clientului posibilitatea  indeplinirii  obiectivelor stabilite in cadrul sesiunilor de consiliere.

Serviciul de consiliere este furnizat la alegerea  clientului. Optiunea folosirii serviciilor de consiliere se desfasoara pe propriul risc.

Pentru obtinerea rezultatelor dorite, clientul trebuie sa realizeze toate sarcinile si temele pentru acasa care fac parte din procesul de consiliere.  Clientul va anunta din timp consilierul daca, din cauze obiective sau subiective, este posibil ca implicarea sa in procesul de consiliere sa fie afectata sau neautentica. In aceste conditii, consilierul va decide intreruperea sau reprogramarea sesiunilor de consiliere.

Consilierul pentru dezvoltare personala nu garanteaza ca metodele de consiliere vor avea succes  in cazul particular al fiecarui client. Clientul se implica in procesul de consiliere cu deplina intelegere a faptului ca el este responsabil pentru crearea propriilor rezultate. Consilierul nu poate fi considerat responsabil de esecul partial sau integral in atingerea obiectivelor clientului.

Clientul trebuie  sa inteleaga  si sa recunoasca faptul ca, in nici o circumstanta, consilierul nu va fi raspunzator in mod legal sau in alt mod de actiunile pe care clientul le intreprinde/ realizeaza sau nu, ca urmare a sedintelor de consiliere. Clientul este singurul responsabil de deciziile pe care le ia in cadrul sau dupa sesiunile de consiliere, ca si pentru consecintele ce decurg din luarea deciziilor.

Clientul nu il va putea face raspunzator pe consilier de nicio pierdere sau cost  pe care le sufera  ca  urmare a implicarii sale in procesul de consiliere.

De asemenea, este important să se înțeleagă că procesul de consiliere este o relație profesionala intre consilier si client. Si chiar daca uneori, aceasta relatie poate fi resimtita ca o relație personală apropiată, trebuie subliniat faptul ca aceasta relatie nu este una care se poate extinde dincolo de granițele profesionale, nici in timpul sedintelor de consiliere, nici dupa terminarea acestora.

In vederea desfasurarii in conditii optime a procesului de consiliere, clientul va declara pe proprie raspundere că nu suferă de nicio dizabilitate fizică sau psihica care ar putea afecta participarea lui la procesul de consiliere. De asemenea, va mentiona si daca se afla sub un tratament medical care ar putea impiedica implicarea autentica in cadrul consilierii.

Plata pentru fiecare sesiune de consiliere va fi facuta prin transfer bancar ( cu cel putin  24 h lucratoare inaintea sesiunii).